În faţa crizei COVID-19, ne-am adaptat serviciile la noile reguli sanitare şi la noile nevoi ale celor cărora le acordăm asistenţă. Ducem însă lipsă de mijloace financiare şi, de aceea, avem nevoie de voi.

Sprijinul nostru constant în ultimii 10 ani, de când ARAS face parte din reţeaua internaţională Coalition PLUS, aceasta a lansat de curând un APEL public internaţional în sprijinul membrilor săi.

Dacă doriți să contribuiți la asigurarea continuității programelor noastre, accesați formularul din platforma alăturată: https://bit.ly/urgence-covid19.

Toate donaţiile ne vor fi de folos în activitatea noastră, pe care o puteţi regăsi parţial ilustrată şi în materialul video alăturat: https://youtu.be/4hqmZOL0Osc.

Prin donația dvs.:

  • permiteți lucrătorilor noștri din domeniul sănătății comunitare să își continue misiunile de prevenire HIV și COVID-19;
  • asociațiile noastre membre își mențin serviciile de îngrijire și tratament pentru pacienţii cei mai vulnerabili;
  • ne permiteți să oferim asistență vitală celor mai expuși riscului și mai vulnerabili în fața crizei, garantându-le ajutorul într-o perioadă în care mulți dintre ei și-au pierdut mijloacele de subzistență.

Provenită din rândul societății civile, Coalition PLUS s-a născut din voința celor afectați și preocupați de a trata HIV/SIDA și hepatitele virale. Timp de aproape 40 de ani, cele 100 de organizații membre sau partenere, active în 52 de țări din întreaga lume, au dezvoltat o expertiză unică în gestionarea acestor epidemii și a consecințelor lor, în special asupra celor mai marginalizate și stigmatizate comunități (lucrători sexuali, consumatori de droguri injectabile, persoane încarcerate sau din comunități LGBTQI +).

Datorită experienţei din teren, organizațiile noastre sunt, prin urmare, solid echipate pentru a contribui la mobilizarea colectivă împotriva COVID-19, în special în rândul celor mai vulnerabile persoane. Extrem de întreprinzătoare și flexibile, organizațiile sunt capabile să facă față situațiilor de urgență pentru sănătate, punând în aplicare acțiuni adaptate nevoilor beneficiarilor lor.

***

Dacă doriți să sprijiniți programele ARAS printr-o donație independentă, informațiile bancare necesare sunt următoarele:

Date titular de cont:
nume: Asociația Română Anti-SIDA
CUI: 5466592
banca: Raiffeisen Bank, Agenția Perla
cod swift: RZBRROBU
cont RON: RO61 RZBR 0000 0600 0430 1827
cont USD: RO68 RZBR 0000 0600 0430 1895
cont EURO: RO62 RZBR 0000 0600 0430 1906

Vă mulțumim.